Kurz přípravy steaků a masa 🥩

Že si nedokážete bez hovězího steaku představit svůj život? Tak to se vám tento gurmánský zážitek bude líbit! Kurz přípravy steaků a masa v Praze je neodolatelnou výzvou pro všechny milovníky masné lahůdky, kteří touží umět připravit to nejlepší maso se špičkovou precizností. Během kurzu se nejen naučíte, jak správně upravovat hovězí maso, ale také se dozvíte, co rozhodně nedělat. Zkušení šéfkuchaři vám předají svá neocenitelná tajemství a tipy, a to nejen co se týče masného pokrmu, ale také vhodných příloh a omáček. A co je nejlepší – vrcholíte přípravou sladkého dezertu, který uzavře tento nádherný gastronomický zážitek. Více o kurzu přípravy masa a steaků


Jak kurz přípravy steaků v Praze probíhá?

Kurz přípravy steaků Praha

Tento 3hodinový kurz vaření v Praze nabízí několik variant, aby vyhověl každému nadšenému kuchaři. První variantou je zaměřená na přípravu steaků z argentinské svíčkové, kde se účastníci dozví různé úpravy tohoto exkluzivního druhu masa. Další variantou je gastronomický požitek přípravy masa entrecote, které je vyjmuté z vysokého roštěnce. Během kurzu se naučí připravovat i přílohy, omáčky a sladkou tečku na závěr. A nejlepší na tom všem je, že nejen že si účastníci vše, co si uvaří, i sní, ale také odcházejí s novým sebevědomím a chutí předvést své kulinářské umění svým blízkým.

Co se v kurzu přípravy steaků a masa naučíte?

Steaky z argentinské svíčkové

  • Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu.
  • Steak s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky.
  • Stroganov- masový pokrm s omáčkou ze smetany s houbami.
  • Zmrzlina se slaným karamelem a griliášem.

Steaky Flank a Skirt

  • Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy.
  • Skirt steak s Portobello.
  • Gratinované smetanové brambory.
  • American Buckeye Candy – malé, kulaté bonbóny vyrobené z ořechového. máslového těsta a čokolády.

Líbit by se také mohly další kuchařské kurzy v Praze!

Kurz francouzské kuchyně Praha

Kurz francouzské kuchyně, kde vyzkoušíte tradiční francouzskou cibulačku, quiche lorraine, ratatouille, lyonské brambory a také crème brûlée. Více o kurzu francouzské kuchyně v Praze

Kurz vietnamské kuchyně Praha

Kurz vietnamské kuchyně Vás naučí připravovat ikonické pokrmy jako Gỏi cuốn, Phở bò, a Bún chả, a to vše pod vedením zkušeného kuchaře. Více o kurzu vietnamské kuchyně

Kurz italské kuchyně Praha

Kurz italské kuchyně, kde vyzkoušíte carpaccio z hovězí svíčkové, bazalkové pesto, ragú bolognese, domácí tagliatelle, bramborové gnocchi a čokoládový fondán s kysanou smetanou. Více o kurzu italské kuchyně v Praze


Jaké jsou recenze na kurz přípravy steaků a masa?

Super akce a relax. Příjemní lidé, super šéfkuchař pan Lukáš Jeništa… Dozvěděl jsem se daleko více než bylo psáno i než jsem čekal. Určitě si dám další pokračování. František V., hodnocení: 5/5

Mistr kuchař byl naprostý profík a jeho výklad s praktickými ukázkami neměl chybu. Super akce se skvělým zážitkem. Zdeněk B., hodnocení: 5/5

Číst více recenzí na Adrop.cz

Chcete kurz přípravy steaků Praha absolvovat nebo darovat? 🎁

Kurz pečení steaků a masa v Praze je dokonalým dárkem pro všechny vášnivé gurmány a milovníky dobrého jídla. Tento nezapomenutelný zážitek přinese obdarovanému příležitost stát se skutečným mistrem v přípravě hovězího masa a steaků. Díky dárkovému poukazu s platností minimálně 12 měsíců má obdarovaný dostatek času si vybrat ten nejvhodnější termín a těšit se na tento výjimečný kurz. Během kurzu se naučí nejen odborně upravovat maso, ale také kombinovat vhodné přílohy a omáčky, aby dosáhl dokonalého harmonického menu.