Milujete pořádně šťavnaté maso a chcete si osvojit umění přípravy dokonalých žebírek a křidýlek? Pak je tento kurz vaření přesně pro vás! Pod vedením zkušeného kuchaře se naučíte nejen připravovat lahodné kousky masa, které se doslova rozplývají na jazyku, ale také se seznámíte s tajemstvím nejlepších marinád a příloh, které tyto lahůdky skvěle doplní. Během kurzu se ponoříte do světa grilování a pečení a postupně si osvojíte techniky, které vám umožní dosáhnout dokonalé chuti i struktury masa. Od výběru správných surovin, přes marinování až po finální úpravu – všechno si vyzkoušíte na vlastní kůži. Budete pracovat s kvalitními surovinami a učit se od profesionála, který se s vámi podělí o své osvědčené tipy a triky. Více o tomto kurzu vaření
Jak kurz přípravy žebírek a křidýlek v Praze probíhá?

Tento kurz je ideální pro všechny, kteří chtějí své kulinářské schopnosti posunout na vyšší úroveň a naučit se připravovat legendární pokrmy, které jsou oblíbené po celém světě. Ať už chcete ohromit svou rodinu a přátele na grilovačce, nebo si jen dopřát skvělé jídlo doma, odnesete si cenné dovednosti, které využijete znovu a znovu. Kurz trvá přibližně 3 až 3,5 hodiny a koná se celoročně. Je určen pro jednu osobu a vhodný od 15 let (do 18 let je potřeba souhlas zákonného zástupce). V ceně kurzu jsou zahrnuty všechny suroviny i zapůjčení potřebného vybavení.
Kurz zahrnuje kompletní přípravu šťavnatých kuřecích křidýlek a vepřových žebírek, která budou po upečení krásně měkká a plná chuti. Součástí lekce je i výroba domácích marinád, které dodají masu jedinečný charakter. Naučíte se, jak správně kombinovat koření a dochucovadla tak, aby vynikly přirozené chutě masa. Kromě toho si připravíte také mexické nachos s domácí salsou, tradiční salát coleslaw a další přílohy, které vytvoří dokonalou souhru chutí. Po celou dobu kurzu budete mít k dispozici nejen profesionální vedení, ale i dostatek prostoru pro otázky a vlastní experimentování. Kurz probíhá v uvolněné a přátelské atmosféře, kde si nejen něco nového osvojíte, ale také si celý proces skvěle užijete. Po dokončení přípravy si všechny pokrmy vychutnáte a budete si moci porovnat různé varianty chutí.
Líbit by se také mohly další kuchařské kurzy v Praze!

Kurz foodtruckového vaření, kde vyzkoušíte neodolatelný wasabi burger, Bang Bang Chicken, Burito Grande, lehký ovocný dezert Frutta de La crema. Více o kurzu foodtruckového vaření v Praze

Kurz vietnamské kuchyně Vás naučí připravovat ikonické pokrmy jako Gỏi cuốn, Phở bò, a Bún chả, a to vše pod vedením zkušeného kuchaře. Více o kurzu vietnamské kuchyně

Kurz indické kuchyně Vás provede světem indických chutí a dovedností. Vyzkoušíte chlebové placky naan, Chana Masala, Pakoras, kuře murgi malai a tikka. Více o kurzu indické kuchyně v Praze

Kurz italské kuchyně, kde vyzkoušíte carpaccio z hovězí svíčkové, bazalkové pesto, ragú bolognese, domácí tagliatelle, bramborové gnocchi a čokoládový fondán s kysanou smetanou. Více o kurzu italské kuchyně v Praze

Kurz francouzské kuchyně, kde vyzkoušíte tradiční francouzskou cibulačku, quiche lorraine, ratatouille, lyonské brambory a také crème brûlée. Více o kurzu francouzské kuchyně v Praze
Jaké jsou recenze na kurz přípravy žebírek a křidýlek v Praze?


Kurz hodnotím jako super akci. Po příjezdu mi přivítal Jiří Truneček, člověk na svém místě. Vše perfektně připraveno a zorganizováno, přístup Jirky k účastníkům naprosto bez chyby. Když jsem Jirkovi po skončení kurzu podával ruku a děkoval mu za vše co jsem se dozvěděl a naučil , připadalo mi , jako by jsme se znali již dlouhou dobu. Takže za mně Jirkovi velký dík a kurz s tímto kuchařem všem určitě doporučuji. Robert M., hodnocení: 5/5
Číst více recenzí na Adrop.cz
Chcete kurz přípravy steaků Praha absolvovat nebo darovat? 🎁
Kurz pečení steaků a masa v Praze je dokonalým dárkem pro všechny vášnivé gurmány a milovníky dobrého jídla. Tento nezapomenutelný zážitek přinese obdarovanému příležitost stát se skutečným mistrem v přípravě žebírek a křidýlek. Díky dárkovému poukazu s platností minimálně 12 měsíců má obdarovaný dostatek času si vybrat ten nejvhodnější termín a těšit se na tento výjimečný kurz. Během kurzu se naučí nejen odborně upravovat maso, ale také kombinovat vhodné přílohy a omáčky, aby dosáhl dokonalého harmonického menu.