Glamping Bechyně 🏕️

Zapomeňte na shon města a dopřejte si zasloužený odpočinek v náruči neokoukané přírody jihočeského regionu. Ubytování v luxusním glampingovém stanu vám umožní prožít jedinečný zážitek uprostřed malebného prostředí Černické obory. Stanování pod korunami stromů nabízí nejenom nádherné výhledy, ale i klidný únik od ruchu města. Co všechno glamping Bechyně nabízí? Více o glampingu v Bechyni


Na co se můžete v tomto glampingovém ubytování těšit?

Když vkročíte do uvnitř zdánlivě obyčejného glampingového stanu, ocitnete se v útulném interiéru plném komfortu. Zdejší zařízení vám poskytne všechno, co potřebujete pro maximální pohodlí. Prostorem se nese manželská postel, pohodlná sedačka a měkké válendy. Nicméně největší kouzlo zažijete venku před stanem, kde si můžete vychutnávat poklidné okamžiky na pohodlných židlích nebo si polehávat v houpací síti, zatímco nasáváte atmosféru ticha a krásy lesa.

Dále se můžete těšit na návštěvu moderní infrasauny v nedalekém penzionu Černická obora, kde si užijete zasloužený relax. Ráno vás čekají lahodné servírované snídaně a pokud si budete chtít dopřát skvělé jídlo nebo místní speciality, stačí zajít do penzionového bistra. Glampingový stan je také výjimečný svou lokalitou, nachází se v areálu nejstaršího golfového hřiště v jižních Čechách, což vám nabídne další možnost odpočinku a zábavy.

Během vašeho pobytu si můžete naplánovat nejrůznější aktivity, jako jsou pěší procházky, cyklistické výlety a pikniky v přírodě. Ohniště v blízkosti penzionu vám umožní romantické večery u táboráku. Ať už se rozhodnete strávit svůj čas aktivně nebo jen lenošením a relaxací, glamping v Bechyni vám zaručí nezapomenutelný zážitek v prostředí, kde klid a krása přírody dominují. Líbit by se Vám také mohlo ubytování na zámku Bechyně!

Pokud to sem máte daleko, doporučujeme prohlédnou všechna netradiční ubytování, která máme v nabídce. Všechna netradiční ubytování


Chcete glampingové ubytování v Bechyni darovat nebo zažít? 🎁

Tento skvělý dárek v podobě glampingového pobytu v Bechyni nabízí nejen nezapomenutelný zážitek v luxusním prostředí, ale také flexibilitu a možnost plánování. S platností 12 měsíců se stává ideální volbou pro obdarování svých blízkých. To znamená, že obdarovaní mohou sami vybrat si datum, které jim nejvíce vyhovuje, a v klidu si naplánovat tento oázu klidu a pohody do svého harmonogramu. Bez ohledu na to, zda chtějí uniknout na romantický víkend ve dvojici, oslavit výročí, nebo jen tak načerpat energii a odpočinout si od ruchu každodenního života, tento dárek jim umožní prožít toto všechno a ještě mnohem více, a to přesně podle jejich přání.