Degustace rumů Hradec Králové 🥃

Vyzkoušejte unikátní degustaci nejlepších rumů z celého světa v Hradci Králové. Okusíte nejen lahodné rumy, ale také se dozvíte poutavé příběhy za každým vzorkem a jeho historii. Odhalíme vám tajemství tradiční výroby s vášní a nadšením. Každý rum je ovlivněn místem svého původu, a to mu dodává unikátní charakter a chuť. Připravte se na nezapomenutelný zážitek plný krásy a bohatství světa rumů. Jste připraveni na degustační dobrodružství z celého světa? Více o degustaci rumů v HK


Jak degustace rumů Hradec Králové probíhá?

Degustace rumů Hradec Králové

V Hradci Králové zažijte fascinující degustaci rumů, která vám otevře brány do světa exotických chutí a vůní. Výlet do této rumové říše trvá přibližně dvě hodiny, během kterých si každý účastník vychutná skvělý výklad o jednotlivých vzorcích, historii a výrobě tohoto nápoje. Ať jste začátečník nebo pokročilý degustátor, tento zážitek je pro všechny milovníky rumů. Pohodlně se usaďte, skleničku do levé ruky, doutník do pravé a vydávejte se na dobrodružnou cestu do světa rumových tajů, kterou provází odborníci s vášní a znalostmi. Nechte se unést atmosférou tohoto nezapomenutelného zážitku a objevujte krásu a bohatství světa rumů.


Jaké rumy při degustaci ochutnáte?

  • Chairman Spiced – pochází ze Svaté Lucie a je kořeněný rum s výraznými kořeněnými a ovocnými tóny.
  • La Hechicera – je rum s tóny tabáku a kávy z Kolumbie, který zraje v sudech bílého amerického dubu.
  • Austrian Empire Navy Rum 18y – je rum z Dominikánské republiky, který zráje 18 let, nabízí bohaté a vyvážené chuťové nuance.
  • Clement Blue Cane – je bílá rum, který je skvělý jak pro degustaci tak do drinků, pochází z Martiniku.
  • Abuelo XV – je rum z Panamy, který zraje 15 let, s jemnou a vyváženou chutí s podtóny sušeného ovoce a dřeva.

Jaké jsou recenze na degustaci rumů Hradec Králové?

Skvělá degustace rumů, předčila veškerá očekávání!!! A skvělý výklad o výrobě a zrání rumů! Luděk Š., hodnocení: 5/5

Skvělá degustace rumů, předčila veškerá očekávání!!! A skvělý výklad o výrobě a zrání rumů! Martin P., hodnocení: 5/5

Číst více recenzí na Adrop.cz

Chcete degustaci rumů v Hradci Králové zažít nebo darovat? 🎁

Pokud hledáte skvělý dárek pro milovníky rumů, není nic lepšího než darovat jim poukaz na výběr jejich oblíbeného rumu. S poukazem mají možnost vybrat si ten pravý z celé škály exkluzivních rumů a vychutnat si jedinečné chuťové dobrodružství. Navíc s platností minimálně 12 měsíců mají dostatek času na nalezení toho pravého okamžiku pro skvělý degustační zážitek. Půjdete do toho?