Cukrářský kurz pro začátečníky Praha 🍰

Pokud toužíte po sladké výzvě a chtěli byste se naučit základy pečení a zdobení dortů, cukrářský kurz pro začátečníky v Praze je právě pro vás! Tento gurmánský zážitek je připravený k tomu, aby vás zasáhl do srdce i chuťových pohárků. Během přibližně 3hodinového kurzu se ponoříte do tajů cukrářského umění a naučíte se připravovat vynikající dorty, které potěší na jakékoli oslavě nebo jen tak na potěšení vašich blízkých. Získáte nejen praktické dovednosti pečení a zdobení, ale také cenné znalosti o volbě správného krému a zdobení dortů různými technikami. Více o cukrářském kurzu pečení


Jak cukrářský kurz pro začátečníky Praha probíhá?

Cukrářský kurz se koná v Praze, konkrétně v Holešovické tržnici, v hale 36. Za celým zážitkem stojí zkušená cukrářka Monika Křemenová, která se pečení věnuje s vášní a uměním. Kurz je vhodný pro osoby starší 15 let a v malém kolektivu o maximálně 11 účastnících získáte individuální péči a pozornost od lektorky. Během kurzu se naučíte péct korpusy dortů, připravíte si Swiss buttercream a Mascarpone krém z lesních plodů pro jejich plnění. Následně budete zdobit dorty sezónním ovocem a získáte cenné tipy a triky pro dosažení profesionálního vzhledu dortů. V ceně kurzu jsou zahrnuty kvalitní čerstvé suroviny, zapůjčení cukrářského vybavení a také občerstvení (alko i nealko). Po absolvování kurzu si odnesete nejen sladký zážitek, ale také znalosti, které vám umožní vytvářet vlastní krásné a lahodné dorty v domácím prostředí.


Co je Swiss buttercream?

Swiss buttercream, také známá jako švýcarský máslový krém, je jedním z typů máslových krémů používaných v cukrářství. Je to luxusní, sametově hladký a krémový náplň, který je často využíván pro potahování dortů a jako náplň mezi korpusy dortů. Tento krém je vyrobený z ušlehaných bílků a cukru, které se přenesou nad párou, aby se cukr rozpustil. Poté se směs odstaví z ohně a za stálého šlehání se ochlazuje. Po dosažení pokojové teploty se do krému postupně přidává měkké máslo, dokud nevznikne krém s hladkou a hodně bohatou konzistencí. Díky své vyváženosti a vynikajícímu chuťovému zážitku je Swiss buttercream oblíbeným krémem u profesionálů i domácích cukrářů.


Kurz pečení makronek v Praze

Líbit by se také mohl kurz pečení makronek!

Makronky jsou oblíbené francouzské dezerty, které mají formu malých, barevných sušenek s křupavou vnější vrstvou a vláčným, měkkým středem. Jsou vyrobeny z jemně mletých mandlí, cukru a bílků. Základní směs, nazývaná makronková hmota, je vyrobena z mandlové mouky a cukru, která se poté smíchá s ušlehanými bílky. Kdo je už někdy zkoušel, ví, že umí pěkně potrápit! Ušetřete čas, peníze a možná i nervy a absolvujte kurz pečení makronek, který navíc probíhá na stejném místě i se stejnou cukrářkou jako základní cukrářský kurz. Více o kurzu makronek v Praze

Kurz čokoládových pralinek Praha

Nebo kurz výroby čokoládových pralinek!

Milovníci čokolády zbystřete, právě Vám by se mohl líbit kurz výroby pralinek s profesionálem! Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky, kteří s čokoládou nikdy nepracovali. Více o kurzu výroby pralinek


Jaké jsou recenze na cukrářský kurz v Praze?

Kurz naplnil mé očekávání. Naučila jsem se jednotlivé postupy, jak na dort (základy). Lektorka byla příjemná a vždy nám ráda poradila. Seznámila jsem se se spousty zajímavými lidmi. Mohu doporučit. Aneta S., hodnocení: 5/5

Kurz naplnil mé očekávání. Naučila jsem se jednotlivé postupy, jak na dort (základy). Lektorka byla příjemná a vždy nám ráda poradila. Seznámila jsem se se spousty zajímavými lidmi. Mohu doporučit. Veronika K., hodnocení: 5/5

Číst více recenzí na Adrop.cz

Chcete cukrářský kurz pro začínající absolvovat nebo darovat? 🎁

Cukrářský kurz pro začátečníky Praha je naprosto dokonalým dárkem pro všechny vášnivé milovníky pečení a sladkých pochoutek. Tento zážitkový dárek umožní obdarovanému otevřít dveře do světa cukrářského umění a naučit se připravovat skvělé dorty a dezerty. A co ještě víc, dárkový poukaz je platný minimálně 12 měsíců od data zakoupení, takže obdarovaný má dostatek času si vybrat termín, který mu nejlépe vyhovuje.