Glamping u Aše 🏕️

Prožijte jedinečný glampingový zážitek v kouzelné mechové chaloupce, která se nachází v srdci přírody nedaleko Aše. Tento pohádkový úkryt je obklopen nádhernou přírodou, kde si můžete vychutnat dechberoucí východy a západy slunce, nebo se vykoupat v dřevěné venkovní vyhřívané vaně či v blízkém rybníku. Odstřihněte se od každodenních starostí a dopřejte si relaxaci v této osamělé chaloupce se střechou porostlou mechem. Tady zapomenete na všechny problémy a budete si užívat klid a pohodu. Více o glampingovém pobytu v chaloupce u Aše


Na co se můžete při glampingu v mechové chaloupce těšit?

Mechová chaloupka je vybavena vším potřebným pro váš komfortní pobyt. Najdete zde prostornou postel s paměťovou matrací, plně vybavenou kuchyň pro přípravu vašich oblíbených jídel, lednici a koupelnu s tekoucí teplou i studenou vodou. Můžete se uvelebit na pohodlném gauči s knihou, odpočívat v posteli s výhledem na rybník Trojmezí, nebo si připravit něco dobrého na venkovním grilu. Před chaloupkou se nachází rybník, kde se můžete osvěžit, a molo, které je ideální pro večerní posezení a sledování západu slunce. Největším lákadlem je však dřevěná vana vyhřívaná kameny, ručně vytesaná z 200 let starého jasanu, kde si můžete užít pravý relax a klid.

Pokud budete chtít poznat okolí, můžete se vydat na výlety do nedalekých míst. Město Hranice nabízí historický evangelický kostel ze 14. století, zatímco v Podhradí, vzdáleném pouhých 12 minut autem, můžete obdivovat zříceninu hradu Neuberg nebo navštívit zámek Kopaniny a rozhlednu Háj u Aše.

Pokud to sem máte daleko, doporučujeme prohlédnou všechna netradiční ubytování, která máme v nabídce. Všechna netradiční ubytování


Chcete glamping u Aše darovat nebo sami zažít? 🎁

Dárkové poukazy na pobyt v mechové chaloupce jsou ideálním dárkem pro milovníky přírody a relaxace. Platnost 12 měsíců poskytuje obdarovaným dostatek času k naplánování jejich dokonalého útěku do pohádkového prostředí. Tento dárek umožňuje zažít kouzlo glampingu, včetně komfortního ubytování, venkovní vyhřívané vany a malebného okolí Hranice nedaleko Aše. Darujte nezapomenutelný zážitek, který spojuje luxus a přírodu v harmonii.